Moderated by: Robert, jk
404 message -  Rate Topic 
AuthorPost

Posted by Iain: Sun Mar 7th, 2021 10:16 1st Post
I've been trying to put some pics on the forum via Flickr and all I'm getting is a 404 message.

 


Posted by chrisbet: Sun Mar 7th, 2021 11:03 2nd Post
Are you using the Insert a remote image by url button in the editor or pasting the url direct to the post?

I used the BBCode option in flicker to insert this using the insert image by url button

tuscan_mist by Chris Betson, on Flickr



____________________
If it is broken it was probably me ....
 


Posted by Iain: Sun Mar 7th, 2021 16:07 3rd Post
I’m pasting it in like I have done for ages.

 


Posted by Iain: Sun Mar 7th, 2021 16:15 4th Post
This is what I am getting.



Click here to comment on this image.

 


Posted by Iain: Sun Mar 7th, 2021 16:22 5th Post
I have just loaded a pic to the gallery and tried to load it from there and got the same message.

 


Posted by chrisbet: Sun Mar 7th, 2021 17:06 6th Post
That url - /forum25/reply.php - doesn't make much sense to me.

Can you tell me exactly each of the steps you are taking to post?

This is what I get if I do a copy of the BBcode on your flickr - maybe flickr have changed something?

DN4_1527-Edit by Iain Clyne, on Flickr



____________________
If it is broken it was probably me ....
 


Posted by Iain: Sun Mar 7th, 2021 20:26 7th Post
chrisbet wrote:
That url - /forum25/reply.php - doesn't make much sense to me.

Can you tell me exactly each of the steps you are taking to post?

This is what I get if I do a copy of the BBcode on your flickr - maybe flickr have changed something?

DN4_1527-Edit by Iain Clyne, on Flickr
That’s the image I was trying to put on. I did what I have always done. Gone to Flickr, went onto the pic, I want down to the arrow, bb code copy it, paste it in the post.
And that has always worked till now.

 


Posted by chrisbet: Sun Mar 7th, 2021 20:41 8th Post
Try clearing your browser cache.



____________________
If it is broken it was probably me ....
 


Posted by Iain: Tue Mar 9th, 2021 13:07 9th Post
That seems to have worked Chris. Thanks. Should have put these in the bird forum but just wanted to check it was working.

 


Posted by chrisbet: Tue Mar 9th, 2021 13:09 10th Post
Glad it is sorted.



____________________
If it is broken it was probably me ....
 


Posted by Iain: Tue Mar 9th, 2021 13:20 11th Post
Chris, Can you move the post with the pics into the birds 2021 thread.

 


Posted by jk: Tue Mar 9th, 2021 13:33 12th Post
Done.



____________________
Still learning after all these years!
http://www.jmknights.net
https://nikon-dslr.net/gallery_view.php?user=2&folderid=none
 


Posted by Iain: Tue Mar 9th, 2021 13:33 13th Post
Thanks Jonathan.

 


Posted by jk: Tue Mar 9th, 2021 14:49 14th Post
I just got the same message after I moved the images.
Then I clicked on Home button.
The same happens if I use the Recent Topics button.


Click here to comment on this image.



Chris,
Here is the error message.



____________________
Still learning after all these years!
http://www.jmknights.net
https://nikon-dslr.net/gallery_view.php?user=2&folderid=none
 


Posted by Eric: Mon Mar 15th, 2021 15:06 15th Post
I just got that 404 when I tried to add a photo to the bird 2021 thread. Additionally the font was defaulting to small Times Roman

Last edited on Mon Mar 15th, 2021 15:11 by Eric



____________________
Eric
 


Posted by jk: Mon Mar 15th, 2021 15:22 16th Post
I am wondering if we are getting server glitches as I am getting slow loading.  But it could just be internet segment overload.



____________________
Still learning after all these years!
http://www.jmknights.net
https://nikon-dslr.net/gallery_view.php?user=2&folderid=none
 


Posted by Eric: Mon Mar 15th, 2021 15:40 17th Post
jk wrote:
I am wondering if we are getting server glitches as I am getting slow loading.  But it could just be internet segment overload. Don’t understand why that would disable uploading a photo on one thread but not on another?



____________________
Eric
 


Posted by jk: Mon Mar 15th, 2021 16:40 18th Post
If a page is still loading it may prevent you then being able to populate the content of the posting page.

I am sure that Chris will have a solution.



____________________
Still learning after all these years!
http://www.jmknights.net
https://nikon-dslr.net/gallery_view.php?user=2&folderid=none
 


Posted by chrisbet: Mon Mar 15th, 2021 17:44 19th Post
I have rebooted the server - I managed to post Eric's Jay images in the bird topic.



____________________
If it is broken it was probably me ....
 


Posted by Eric: Fri Mar 19th, 2021 23:17 20th Post
Chris
I still cannot post images on the bird thread. It seems to be defaulting to a different editing format.

It allows me to type, but the default font is a small serif font..... not like this font/size.





And then there is this error message when hitting the blue cross....



Click here to comment on this image.

Last edited on Fri Mar 19th, 2021 23:25 by Eric



____________________
Eric
 


Posted by chrisbet: Sat Mar 20th, 2021 10:39 21st Post
I think I have found the culprit - try it now.



____________________
If it is broken it was probably me ....
 


Posted by Eric: Sat Mar 20th, 2021 20:51 22nd Post
That’s done it. thx



____________________
Eric
 


Posted by Iain: Sat Mar 20th, 2021 21:11 23rd Post
Glad it was not just me that had the problem.

 

Reply
1st new
This is topic ID = 1882  
Nikon DSLR Forums > All about Nikon DSLR Forum > Questions about the Forum software > 404 message Top

Users viewing this topic

Post quick reply

Current theme is Blue



A small amount of member data is captured and held in an attempt to reduce spammers and to manage users. This site also uses cookies to ensure ease of use. In order to comply with new DPR regulations you are required to agree/disagree with this process. If you do not agree then please email the Admins using info@nikon-dslr.net Thank you.



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2011 Data 1 Systems
Page processed in 0.2361 seconds (24% database + 76% PHP). 148 queries executed.